De Oesterschelde Experience Kalender

Image by Immo Wegmann

Zondag 14 maart 2021 

Afgelast

Op naar het voorjaar! Op 14 maart a.s. hopen we je gezond en wel aan het water te mogen ontvangen. Eerst spijker ik je oesterkennis bij, daarna gaan we gezellig rapen en afterwards hoop ikje eindelijk weer binnen te mogen ontvangen voor de lunch. Ontvangst om 10.15 uur. Waar? Aan de Oosterschelde natuurlijk. We vertrekken vanaf het eiland Tholen.   

Prijs:

€ 50,-

PHOTO-2020-09-20-14-29-27 (1).jpg

Zondag 20 december 

Afgelast

Wil je nog even shinen bij je vrienden voor het kerstdiner? Ga dan met mij mee en leer hoe je zelf oesters selecteert, raapt openmaakt en bereidt! Neem weer lekker warme kleding mee, want met 4 graden aan het water kan het superkoud zijn. Voor het borrelpakket heb ik Zeeuwse chef Janine Quispel uitgenodigd. Zij maakt heerlijke hapjes klaar in Zeeuwse stijl. Wit wijntje is ook van het huis. 

Prijs:

Vol

iStock-146968416.jpg

Zondag 14 februari 

Afgelast

Op zondag 14 februari zetten we in op lekker koud winterweer. Heerlijk, direct uit het water een oester openmaken, losmaken van zijn schelp en zo in je mond laten glijden. Natuurlijk is de tour inclusief koffie/thee en lunch met een heerlijk glaasje witte wijn. We maken er een geweldig winterfeest van, want we mogen weer lekker naar buiten, vermoeden we. 

Prijs:

€ 50,-

iStock-483835877.jpg

Zondag 17 januari 

Afgelast

Laten we voorzichtig zijn, maar we denken dat we op 17 januari weer heerlijk buiten oesters mogen rapen en oppeuzelen. Voor de lunch is ook Zeeuwse chef Janine Quispel uitgenodigd. Mochten we niet kunnen serveren vanaf een wit tafellinnen, dan is een lunchpakket natuurlijk zo gemaakt. Glaasje witte wijn erbij, heerlijk. Schrijf je nu alvast maar in!  

Prijs:

€ 50,-

Staat je datum er niet bij? Schrijf je dan in op de contactpagina (zonder datumvermelding). Ik hou je dan op de hoogte van de volgende tours!