De Oesterschelde Experience Kalender

Zondag 18 oktober

Verplaatst naar 21/11

Volgeboekt!

Vanwege COVID-19 en de maatregelen van de overheid zijn we genoodzaakt de tour te verplaatsen naar 21/11. Heb je je ingeschreven, maar nog geen bericht ontvangen?  Stuur even een mailtje naar robert@oesterscheldetour.nl. Dank voor je begrip.  

Prijs:

€ 45,-

Zondag 8 november 

Verplaatst naar 17/01

Nog enkele plekken

Vanwege COVID-19 en de maatregelen van de overheid zijn we genoodzaakt de tour te verplaatsen naar 17/01/21. Heb je je ingeschreven, maar nog geen bericht ontvangen?  Stuur even een mailtje naar robert@oesterscheldetour.nl. Dank voor je begrip. 

Prijs:

€ 45,-

Zondag 20 december 

Volgeboekt!

Wil je nog even shinen bij je vrienden voor het kerstdiner? Ga dan met mij mee en leer hoe je zelf oesters selecteert, raapt openmaakt en bereidt! Neem weer lekker warme kleding mee, want met 4 graden aan het water kan het superkoud zijn. Voor de borrel om een uur of half vier heb ik Zeeuwse chef Janine Quispel uitgenodigd. Zij maakt heerlijke hapjes klaar in Zeeuwse stijl. Wit wijntje is van het huis.  

Prijs:

€ 45,-

Staat je datum er niet bij? Schrijf je dan in op de contactpagina (zonder datumvermelding). Ik hou je dan op de hoogte van de volgende tours!

© 2020, Oesterscheldetour Productions, overal in Zeeland. Contact: Robert Bot via App of SMS:  +31 6 2882 9449 

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon