De Oesterschelde Experience Kalender

Zondag 20 september 

Inschrijving geopend!

Ja, we mogen weer! Op 20 september a.s. pak ik met jullie graag het oestermes weer op en gaan we heerlijk rapen, openmaken en .... bereiden. Ik heb een paar speciale receptjes voor je om de oester nog lekker te laten smaken. En als het weer mee zit, kunnen we misschien zelf een BBQ'tje aansteken voor de 'huitre gratins' . Ga je mee. Kosten zijn inclusief tour en lunch. Ik verwacht je om 11.30 op het eiland Tholen.

Prijs:

€ 45,-

Zondag 18 oktober

Inschrijving geopend!

Op 18 oktober zal het allicht wat kouder zijn. Dan smaakt zo'n oestertje nog lekkerder! Vanaf 10.15 uur verwacht ik jullie voor een warme kop koffie en de uitleg op het eiland Tholen in de provincie Zeeland. Ik maak het adres bekend zodra je je hebt ingeschreven, want de beste oesterspots aan de Oosterschelde zijn natuurlijk niet voor iedereen. Ga je met mij mee, dan vertel ik je alles wat je moet (w)eten! 

Prijs:

€ 45,-

Zondag 8 november 

Inschrijving geopend!

We gaan volop de herfst in, hét seizoen om met mij oesters te gaan rapen. Je kunt je voorbereiden op een heerlijk dagje aan het water, waar ik je leer hoe je de goede oesters kunt selecteren, kunt openmaken en natuurlijk zelf kunt bereiden. De kosten voor de tour zijn inclusief de uitleg en een eenvoudige maar geweldig lekkere oesterlunch met een glas wijn. Neem je lekker warme kleding mee? 

Prijs:

€ 45,-

Staat je datum er niet bij? Schrijf je dan in op de contactpagina (zonder datumvermelding). Ik hou je dan op de hoogte van de volgende tours!

© 2020, Oesterscheldetour Productions, overal in Zeeland. Contact: Robert Bot via App of SMS:  +31 6 2882 9449 

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon