top of page
DA642144-6498-4D9A-9323-EDBC2A0400AD.jpg

Bedrijfsuitje of groepsevenement organiseren?

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
Bedrijfsuitje of even weg met je vrienden of familie? Natuurlijk kan dat!

Ook voor bedrijfsuitjes en groepen vanaf 20 tot ca. 60 personen is zo'n Oesterschelde Experience een te gekke manier om met elkaar iets heel geweldigs te beleven. Samen lekker varen, weer & wind trotseren, oesters openmaken of seafood klaarmaken is natuurlijk teamwork! Wil je met je bedrijf of je vrienden eens echt iets aparts gaan doen? Een kookworkshop in de buitenlucht? Een vaartocht met schelpdierenlunch aan boord? Een Oestertour? Ik kan alles voor jullie bedrijf of groep regelen. Vul hieronder het contactformulier eventjes in, dan bespreken we samen de mogelijkheden! 

WhatsApp Image 2022-09-01 at 8.27.16 AM.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-01 at 8.26.23 AM.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-01 at 8.26.29 AM.jpeg

Vul het contactformulier in en we zorgen voor een topevent!

Ik neem snel contact met je op! Groet, Robert

Samenwerking met RoZé Food & Fun!

Vanaf september 2021 werk ik samen met Janine Quispel van RoZé Food & Fun. Als echte Zeeuwse chef-kok weet zij alles van de lekkernijen die Zeeland te bieden heeft en kent ze ook de plekjes waar je de beste Zeeuwse wijnen vindt of de lekkerste vis kunt eten. Vandaar dat ze volledig verzorgde dagreizen in en naar Zeeland organiseert. Een lunch gekoppeld aan de oestertour? Of een bijeenkomst op een bijzondere plek? Vraag mij naar de mogelijkheden die Janine biedt! Rozé Food & Fun heeft ook een oesterpluk arrangement. Je gaat dan met mij oesters plukken en zij zorgen voor alles wat de dag helemaal geweldig maakt. Neem alvast een kijkje op www.roze-foodandfun.nl 

Janine geeft ook een prachtig boek uit, vol foto's, eigen ervaringen over Zeeuwse hospitality en heerlijke (seafood)recepten.

Bekijk of bestel dit 264 pagina's tellende boek via deze link (nieuwe pagina wordt geopend)

Over-Janine-300x300.png
roze-trui..png
00_edited.jpg
Contactformulier
bottom of page